Matka jatkuu ilman puntaria

Laihdutusurakka jatkuu ja tavoitteet ovat entisellään. Koko maaliskuun olen tehokkaasti pois kotoa enkä ottanut puntaria mukaan reissulle, vaikka asiaa hetken harkitsinkin. Näinpä, vertailukelpoista painotietoa ei ole saatavilla.

Joskus aikoinaan kotosalla oli peräti kolme erilaista puntaria ja kaikki näyttivät hyvin erilaisia lukemia, heittoa oli useampi kilo. Jotkin puntarit näyttivät päräkkäin käytynäkin kovin erilaisia lukemia.

Tuo oli niin raivostuttavaa, että meinasi laihdutteluinto lopahtaa siihen.

Pahinta tosiaan on se, että puntareiden lukemat harvoin ovat keskenään vertailukelpoisia. Sen takia ei ole juuri mielekästä käydä sattumanvaraisilla puntareilla matkalla – tulos kuitenkaan ei kerro juuri mitään.

Yritän hillitä syöntiä ja kävellä reilusti, toivottavasti kotiin palattua lukemat ovat järkeviä ja paino ainakaan ei olisi noussut. Reissussa terveellinenkin syöminen on haastavampaa. Majoituksina pyrin suosimaan asuntoja, joissa pääsisi edes vedenkeittimellä pikapuuroa syömään, mutta pidemmillä siirtymillä evästely on kyllä haastavaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *