Kohta kaksi kuukautta takana, 94.1 eli -13,7kg

Helmikuu alkaa olla lopuillaan ja puntari näytti mukavia lukemia, eli 94,1kg. Valitettavasti ulkonäössä ei ole radikaalimpaa muutosta tapahtunut, eli en jaksa kaivaa mittanauhaa esille. Ajatus oli ostella kevään kunniaksi uudet farkut, mutta nyt tuntuu siltä, että odottelen vielä muutaman kilon ja viikon, jos vaikka pääsisi alle yhdeksänkymmenen.

Huomenna olisi tiedossa vaihteeksi business-luokan matka, eli tarjolla olisi parempaa sapuskaa ja myös alkoholia. Ahneesta tuntuu hölmöltä olla syömättä ja juomatta kun ilmaiseksi saa, mutta toisaalta mitään erityisen erikoista tuskin on saatavilla. Mitenköhän tässäkin prioriteetit asettelisi? Jos possuttelisi vaikka vähän juustoja ja hedelmiä ja pari gin tonicia päälle?

2 Replies to “Kohta kaksi kuukautta takana, 94.1 eli -13,7kg”

  1. Mieletön suoritus noin lyhyessä ajassa! Itsekin olen vihdoinkin saanut keventämisprojektini edistymään oltuani ties kuinka monta kuukautta jumissa. Tsemppiä jatkoon ja muista, että ihan koko ajan ei tarvitse olla sata lasissa, vaikka olisikin terveelliset pyrkimykset. Henkilökohtaisesti en usko, että maltillinen herkuttelu juustoilla sun muilla suistaa kehityksesi raiteiltaan. 😛

  2. Eteenpäin pienin askelin mistään kokonaan luopumatta. Eikös vain?
    Kiitos kirjoituksistasi. Olen itsekin painiskellut hiljalleen kehittyvän ylipainon, huononevan kunnon jne kierteessä jo jonkin aikaa. Välillä olen saanut niskastani kiinni ja itseni ruotuun, mutta lopulta tajusin, että tarvitsen myös ulkopuolisen motivaattorin itselleni ja aloin kirjoittaa blogia omasta puolen vuoden projektistani. Ja samalla katselen muiden onnistumisia – vaikeita hetkiä. Joten, kiitos, mukava nähdä onnistumista noin rennolla otteella 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *