Yli kymmenen kiloa kadonnut!

Tänään puntari yllätti positiivisesti, 98,5kg sunnuntaiaamuna! Painoa on siis vuoden alusta kadonnut 10,3kg!

Tällä viikolla on ollut taas muutama matkapäivä joten olen joutunut syömään vähän ravinteliruokia, lähinnä wokkia. Mutta onneksi kalorit ovat silti pysyneet kasassa. Ensi viikolla ajattelin ensimmäistä kertaa uskaltautua buffaan, kuitenkin pidättäytyen salaateissa.

Ja toinenkin iloinen juttu – blogi sai ensimmäisen kommentin! Kiitos Manette!

Kotosalla olen pistellyt lähes päivittäin kanssa wokkeja, nyt ilman nuudeleita, vihanneksilla vain. Tässä kuva tältä päivältä:

Tähän meni muutama sipuli, keräkaalista sipaus, porkkanaa, paprikaa ja tuoretta kurkkua. Mausteeksi löräys soijaa ja tujaus pippuria, suolaa ja grillattua valkosipulia rouheena. Maistuu mulle hyvin ja vajaa kaloreita minimaalisesti (luokkaa 200kcal/annos jos vajaan kilon tekee).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *