Raejuusto – ja viides viikko – 98,1kg!

Lidlin alkuvuoden tarjouksista ostetut raejuustot loppuivat, heillähän oli aluksi hyvä kamppis tavallisesta kotimaisesta raejuustosta ja sittemmin rasvattomasta ruotsalaisesta. Välillä tuli syötyä reilu pakettikin päivässä, joten ainakin toistaiseksi raejuustokiintiö tuntuu olevan vähän täynnä. Mutta kokeilin taas pitkästä aikaa Valion arkiraetta.

Vaikka arkirakeen koostumus on miellyttävämpi (irtonaisemmat rakeet), ei maku enää tuntunutkaan niin ylivoimaiselta. En tiedä onko koostumus muuttunut, mutta maultaan ainakin Lidlin rasvaisempi on vähintään yhtä hyvä, ellei parempi.

Ja tänään keskiviikkona 6.2. tuli sitten viisi viikkoa laihduttelua täyteen. Puntari näytti 98,1kg, eli tiputusta kokonaista 9,7kg. Olen tulokseen oikeen tyytyväinen, vaikka sitä ei juuri ulkoisesti vielä havaitsekkaan. Läskiä tuo pudotus tietysti kokonaan ei ole, mutta sekin mikä on kadonnut, on kadonnut ilmeisen tasaisesti ympäri vartaloa.

One Reply to “Raejuusto – ja viides viikko – 98,1kg!”

  1. Tsemppiä koitokseen ja onnittelut tähänastisesta saavutuksesta! Olen lueskellut blogiasi alusta asti ja sinulla on kyllä selvästi rautainen asenne tässä mukana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *