Ensimmäinen kuukausi, -8,6kg

Ensimmäinen kuukausi takana, kuun viimeinen päivä käsillä. Paino on tippunutkin ihan kivast, aamulla puntari näytti 99,2kg, eli 8,6kg tiputusta vuoden ensimmäisestä aamusta! Olen kohtalaisen tyytyväinen!

Ihan alkupäivinä rasvanhimo vielä kolkutteli ja Raxiin teki mieli päästä possuttelemaan. Nyt ehkä viimeisen viikon aikana on laihdutus maistunut paremmalta ja turhat syömäilytoiveet ovat karttuneet.

Nälän iskiessä olen pyrkinyt syömään omenoita ja porkkanoita. Olen pyrkinyt syömään yhden oikean aterian päivässä, salaattia, keittoa tai wokkia. Muut syömäkerrat sitten juuri noita hedelmiä ja vihanneksia, aamupalaksi puuroa ja välipalaksi joskus raejuustoa.

Raejuusto olikin mukavasti alkukuusta Lidlissä tarjouksessa, ensin tavallinen ja myöhemmin rasvaton. Näitä kahta tuli syötyä yhteensä lähemmäksi 20 rasiaa, nyt ei enää niin teekkään mieli.

Hienointa ehkä onkin nyt se, että omena tuntuu jo itsessään houkuttelevalta ja ei himoitse isompia juttuja. Siksi uskonkin, että paino tippuu jatkossakin ihan kivasti, ei nyt ehkä ihan tätä tahtia, mutta reilu kilo viikossa olisi mukava!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *